3tToner

За нас

Екипът ни работи усърдно, за да предлага комплексни решения на поставяните във всеки съвременен офис въпроси, свързани със снабдяването и експлоатацията на офис техника и консумативи.

Партньорството ни с водещите марки производители на офис техника и консумативи ни дава възможност да ви предложим атрактивни цени и качество. Добавяме нови предложения всеки ден, така че не забравяйте да ни следите, докато се наслаждавате на сутрешното си кафе. Понякога количествата са много ограничени и продуктите изчезват много бързо! Но ако ни позволите бихме могли да ви информираме за всяка новост или промоция преди тя да стартира.

Всичко това е достъпно единствено и само за нашите регистрирани клиенти. Регистрацията е напълно безплатна и достъпна за всеки.

И ако все още не сте се регистрирали, направете го тук.

Изцяло български продукт

3tTONER e българска търговска марка за тонер касети, официално регистрирана от 3Т Съплайс ООД през 2008 г. Производството изцяло е базирано в България.

Гарантирано kачество

3Т Съплайс ООД притежава Сертификати за внедрена Система за управление на качеството ISO 9001:2008. Покриването на този международно признат стандарт е гаранция за качеството на всички стоки и услуги, предлагани от нас и потвърждение за нашата "зелена" позиция. 3tTONER са тонер касетите с най-високо качество на българският пазар, познати вече 10 години.

Екологично чист продукт

Работим по Програма за събиране на празни тонер касети. Активно организираме събирането и извозването на отработени празни тонер касети - необходима суровина за нашето производство. Събраните консумативи връщаме обратно в употреба, произвеждайки 3tTONER касети за лазерни принтери, копирни машини и факс апарати.

В тази връзка нашите постижения са:

  • Ограничаване количеството на отпадъците чрез вторично използване.
  • Ограничаване въздействието върху околната среда чрез подходящи действия за намаляване консумацията на природни ресурси, суровини и материали.
  • Непрекъснато подобряване ефикасността на системата за управление и предотвратяване на замърсяването.
  • Ангажиране в съответствие с добрите европейски практики и законови изисквания, отнасящи се до опазване на околната среда с цел оптимизиране на предлаганите от нас продукти и услуги.

Пълна съвместимост

3tTONER касетите са напълно съвместими с масовите в България лазерни принтери, копирни машини и факс апарати.

Доживотна гаранция

Всички 3tTONER касети са с доживотна гаранция, както и с гаранция върху устройствата, с които работят.

Абонамент

Желаете ли да се абонирате за нашия бюлетин?

Поръчка

Продължете като
Продължи с пазаруването

Контакти

0700 18408

Национален телефон за поръчки

Регистрация

  • Общите условия

Вход

Забравена парола

  • IBAN: BG51 UNCR 7000 1501 7295 81
  • BIC: UNCRBGSF - УниКредит Булбанк АД