3tToner

Услуги

Професионален сервиз на офис техника

Ние отдаваме голямо значение на своята сервизна дейност. Нашата цел е непрекъснато поддържане на ефективна организация на сервиз - висок професионализъм, бързи и качествени ремонти, наличие на широк набор резервни части, мобилност, перфектна вътрешна организация, внимание и отзивчивост към всеки клиент.

Сервизните специалисти имат сериозен опит в инсталирането, поддръжката и ремонта на офис техника.

време за реакция:

Сервизът е в състояние да реагира на всякакви заявки за гаранционно или извънгаранционно обслужване в рамките от 1 до 2 работни дни. В определени случаи и при предварително договорени условия (напр. Абонаментен договор), този срок може да бъде съкратен до 2 часа за София и до 24 часа за страната.

оборотна техника:

Предоставянето на оборотна техника с аналогични параметри на дефектиралата за времето на ремонта е изключително предимство за клиентите ни

място за извършване на ремонтите:

Сервизът извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на цялата гама периферна офис техника, мастилено-струйни и лазерни принтери, скенери, копирни машини, факс апарати и други, независимо от това, дали тази техника е закупена от нас или по други канали.

гаранционно и извънгаранционно обслужване:

За по-голямо удобство на клиентите ни големите и тежки устройства се ремонтират на място. Проблемите с другите видове техника се отстраняват в сервизния център на 3Т Съплайс ООД

абонамент:

Това е удобна форма на сервизна поддръжка в дългосрочен план с предварително договорени завишени изисквания (време на реакция, оборотна техника, профилактика, работа в извънработно време и др.).

консултации:

Сервизът може да бъде полезен с разнообразни професионални консултации за използване на наличната техника, за точното дефиниране на клиентските нужди и оптимизиране разходите за офис печат, както и при възникване на проблеми и др. Консултациите се извършват на място, по телефона, чрез е-mail или други средства.

  • - Сервизно посещение и диагностика за София – 35.00 лв
  • - Профилактика на лазерен принтер/мултифункционално у-во – 54.00 лв
  • - Сервизен труд при ремонт на лазерен принтер/мултифункционално у-во – 54.00 лв
Изпратете ни запитване

Абонамент

Желаете ли да се абонирате за нашия бюлетин?

Поръчка

Продължете като
Продължи с пазаруването

Контакти

0700 18408

Национален телефон за поръчки

Регистрация

  • Общите условия

Вход

Забравена парола

  • IBAN: BG51 UNCR 7000 1501 7295 81
  • BIC: UNCRBGSF - УниКредит Булбанк АД